LGS Soru Havuzu

25.04.2024 198

8. Sınıf LGS Çıkmış-Örnek Sorular Kitabı - Matematik için tıklayınız. (Basılı halini sınıf rehber öğretmeninizden temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf LGS Çıkmış-Örnek Sorular Kitabı - Fen Bilimleri için tıklayınız. (Basılı halini sınıf rehber öğretmeninizden temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf LGS Çıkmış-Örnek Sorular Kitabı - Sözel için tıklayınız. (Basılı halini sınıf rehber öğretmeninizden temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf Çalışma Soruları- 1 için tıklayınız. (Basılı halini kendiniz temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf Çalışma Soruları- 2 için tıklayınız. (Basılı halini kendiniz temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf Çalışma Soruları- 3 için tıklayınız. (Basılı halini kendiniz temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf Çalışma Soruları- 4 için tıklayınız. (Basılı halini kendiniz temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf Çalışma Soruları- 5 için tıklayınız. (Basılı halini kendiniz temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf Çalışma Soruları- 6 için tıklayınız. (Basılı halini kendiniz temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf Matematik Çalışma Kitabı için tıklayınız.  (Basılı halini okul idaresinden temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf Fen Bilimleri Çalışma Kitabı için tıklayınız. (Basılı halini okul idaresinden temin edebilirsiniz.)

8. Sınıf Türkçe Çalışma Kitabı için tıklayınız. (Basılı halini okul idaresinden temin edebilirsiniz.)